Τα σνίτσελ γεμιστά στα κάρβουνα είναι ένα νόστιμο και χορταστικό πιάτο που μπορεί να σερβιριστεί ως κυρίως γεύμα ή ως ορεκτικό. Η γεύση του χοιρινού, του ζαμπόν, του τυριού και των μπαχαρικών, συνδυάζεται τέλεια με τη γεύση του ψητού στα κάρβουνα.
PrintΣνίτσελ γεμιστά στα κάρβουνα
Μια πολύ δυνατή συνταγή για σνίτσελ γεμιστά στα κάρβουνα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας επακριβώς και χαρίστε νέες γευστικές εμπειρίες σε σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή επιτυχία.
- Total Time: 30 mins
- Yield: 4
Υλικά
- 4 φέτες σνίτσελ από χοιρινό κοιλότο περ. από 175γραμμάρια
- 4 φέτες ζαμπόν
- 4 λεπτές φέτες τυρί Έμενταλ
- μαύρο πιπέρι ή μίγμα μπαχαρικών
- 4 φύλλα φασκομηλιάς
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 μεγάλο κλαδάκι δεντρολίβανο
- 4 κουταλιές σούπας λάδι
- 1 κύβο βοδινό
Εκτέλεση
- Απλώνετε τα σνίτσελ στον πάγκο και τα χτυπάτε για να λεπτύνουν, τα σκεπάζετε με ζαμπόν και τυρί και τα πασπαλίζετε με πιπέρι.
- Βάζετε σε κάθε σνίτσελ 1 φύλλο φασκομηλιάς, 1/2 φύλλο δάφνης και 1 /4 κλαδάκι δεντρολίβανο.
- Τυλίγετε τα σνίτσελ και τα στερεώνετε με καλαμάκια.
- Χτυπάτε το λάδι με τον κύβο τριμμένο και αλείφετε με το μείγμα τα ρολά, τα ψήνετε στο γκριλ ή στα κάρβουνα, ενώ τα γυρίζετε πολλές φορές, περ. 15 λεπτά.
- Σερβίρετε μαζί φρέσκια σαλάτα, χωριάτικο ψωμί και κρύα μπίρα.
- Prep Time: 15 mins
- Cook Time: 15 mins
- Category: Κύριο Πιάτο
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Ελληνική