Σνίτσελ κοτόπουλου

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Σνίτσελ κοτόπουλου

Υλικά

  • 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλου
  • 1 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φλιτζάνια σιμιγδάλι ψιλό
  • 4 αυγά
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Κόβετε το φιλέτο σε λωρίδες, τις πλένετε και τις στραγγίζετε καλά. Τις βάζετε σε μια λεκάνη και τις πασπαλίζετε με αλάτι. Χτυπάτε τα αυγά και τα βάζετε σε μπολ. Παίρνετε μια λωρίδα κοτόπουλου, την βουτάτε στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στο σιμιγδάλι. Συνεχίζετε με τις υπόλοιπες λωρίδες και τις στρώνετε σε μια πιατέλα. Ρίχνετε αρκετό λάδι σε ένα τηγάνι και, μόλις ζεσταθεί, τηγανίζετε τις λωρίδες, μέχρι να ροδίσουν, βγάζετε τα σνίτσελ με τρυπητή κουτάλα, ώστε να στραγγίξουν, και τα σερβίρετε σε πιατέλα.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply