Σνίτσελ στη σούβλα: νόστιμη παραλλαγή του κλασικού σνίτσελ

Το Σνίτσελ στη σούβλα είναι μια νόστιμη και πρωτότυπη παραλλαγή του κλασικού σνίτσελ που θα εκπλήξει ευχάριστα τις γευστικές σας ανησυχίες. Είναι μια συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε, και εδώ είναι οι λεπτομέρειες για την παρασκευή της:

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Σνίτσελ στη σούβλα

Άλλη μια πολύ καλή συνταγή για Σνίτσελ στη σούβλα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας επακριβώς και χαρίστε νέες γευστικές εμπειρίες σε σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή επιτυχία.

  • Total Time: 12 hours 10 mins
  • Yield: 8

Υλικά

  • 8 λεπτά σνίτσελ
  • 4 κουταλάκια τσαγιού μουστάρδα
  • 3 κουταλιές σούπας λάδι
  • 1 κουταλιές γλυκού τσαγιού μαύρο πιπέρι
  • 1 κουταλιές γλυκού τσαγιού ρίγανη
  • 1 κουταλιές γλυκού τσαγιού δεντρολίβανο
  • 4 κουταλιές σούπας λάδι

Εκτέλεση

  1. Απλώνετε τα σνίτσελ στον πάγκο. Ανακατεύετε τη μουστάρδα με τις 3 κουταλιές σούπας λάδι και τα μπαχαρικά και αλείφετε με το μίγμα τα σνίτσελ. Βάζετε τα κομμάτια από το κρέας το ένα πάνω στο άλλο, τα σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και τ’ αφήνετε περ. 12 ώρες στο ψυγείο, μεταφέροντας πότε πότε το κάτω κομμάτι πάνω.

Για το ψήσιμο κόβετε 8 φρέσκα κλαδιά φουντουκιάς ή άλλα κλαδάκια ή καλαμάκια και αφαιρείτε τον φλοιό τους. Τυλίγετε κάθε σνίτσελ διαγώνια γύρω από τη μύτη κάθε καλαμιού και στερεώνετε με ειδικά καλαμάκια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κλαδιά με διχάλα στην άκρη, γύρω από την οποία τυλίγετε εύκολα το κρέας.

  1. Αλείφετε το κρέας με το λάδι και το ψήνετε στη φωτιά ή στο γκριλ, ώσπου να κάνει μια τραγανιστή κρούστα απ’ έξω. Σερβίρετε μαζί με διάφορες σάλτες ψητού, σαλάτες και λαχανικά, π.χ. μελιτζάνες.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 12 hours
  • Cook Time: 10 mins
  • Category: Κύριο Πιάτο
  • Method: Ψήσιμο
  • Cuisine: Ελληνική

 

Leave a Reply