Σουβλάκι με λουκάνικο

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Σουβλάκι με λουκάνικο

Υλικά

  • 1 κιλό λουκάνικα
  • 2 πιπεριές κόκκινες
  • 2 πιπεριές πράσινες
  • 2 κρεμμύδια
  • 1 φλιτζάνια κρασί λευκό
  • 1 κουταλιές γλυκού θυμάρι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ξυλάκια για σουβλάκι

Εκτέλεση

  1. Κόβετε τα λουκάνικα ανά 3 εκ. Τα βάζετε σε μια λεκάνη, ρίχνετε το κρασί, το θυμάρι, τα αφήνετε για 15 λεπτά και τα στραγγίζετε. Πλένετε τις πιπεριές, αφαιρείτε τους σπόρους και τις κόβετε σε κομμάτια με μέγεθος όσο τα κομμάτια από τα λουκάνικα. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και ξεχωρίζετε τα φύλλα τους. Παίρνετε ένα ξυλάκι για σουβλάκι, περνάτε ένα φύλλο από κρεμμύδι, ένα λουκάνικο, ένα κομμάτι πιπεριά κόκκινη, λουκάνικο, πιπεριά πράσινη, λουκάνικο και τέλος πάλι κρεμμύδι.
  2. Τα πασπαλίζετε με λίγο αλάτι και πιπέρι.
  3. Βάζετε το σουβλάκι σε πιατέλα και συνεχίζετε με τα υπόλοιπα υλικό. Τα ψήνετε στο γκριλ του φούρνου για 15 και τα σερβίρετε σε πιατέλα.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης