Σουβλάκια από ψαρονέφρι
Υλικά
- 1 κιλό ψαρονέφρι
- 1/2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
- 1/2 φλιτζάνια κρασί λευκό
- 1 κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 1 κουταλιές σούπας ρίγανη
- 1/2 κουταλιές σούπας θυμάρι
- Ξύλινα ή μεταλλικά σουβλάκια
- Αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένετε το κρέας το στραγγίζετε, το κόβετε σε κύβους και το πασπαλίζετε με λίγο αλάτι και πιπέρι. Ρίχνετε σε μια λεκάνη το λάδι, το κρασί, τη μουστάρδα, τη ρίγανη, το θυμάρι και τα ανακατεύετε. Προσθέτετε το κρέας και το αφήνετε για 2 ώρες στο ψυγείο. Στραγγίζετε το κρέας και το περνάτε στα σουβλάκια. Το ψήνετε στη σχάρα του φούρνου για 20 λεπτά, γυρίζοντας τα από όλες τις πλευρές, ή τα ψήνετε στα κάρβουνα. Τα σερβίρετε σε πιατέλα.