Σουβλάκια στα κάρβουνα
Υλικά
- 2 κιλά αρνί
- 1/2 κουταλιές γλυκού θυμάρι
- 1 κουταλιές γλυκού ρίγανη
- 1 φλιτζάνια κρασί
- 2 κουταλιές σούπας λάδι
- 1 κουταλιές γλυκού μουστάρδα
- Φέτες λεμονιού
- Αλάτι, πιπέρι
- Καλαμάκια
Εκτέλεση
- Αφαιρείτε τα κόκαλα από το κρέας και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Βάζετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος το κρασί, τη ρίγανη, το λάδι, το θυμάρι, τη μουστάρδα, τα ανακατεύετε και προσθέτετε το κρέας. Τα ανακατεύετε όλα μαζί, τα σκεπάζετε και τα αφήνετε για 2 ώρες. Περνάτε ένα ένα τα κομμάτια του κρέατος στα καλαμάκια. Τα πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και τα ψήνετε στα κάρβουνα, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.