300 γραμμάρια καθαρισμένα καλαμάρια, κομμένα σε ροδέλες, μαζί με τα πλοκάμια
350 γραμμάρια πεσκανδρίτσα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 μεγάλες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και πολύ λεπτοκομμένες
1/2 κουταλιές γλυκού πάπρικα
18 ωμές γαρίδες με το κέλυφος τους
12 μύδια χωρίς το όστρακο τους
1,7 λίτρο ζεστό ζωμό ψαριού
Για το γαρνίρισμα
5 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένη φρέσκια ρόκα
Εκτέλεση
Σοτάρετε την πεσκανδρίτσα και τα καλαμάρια για 5′. Ανακατεύετε το σκόρδο, την ντομάτα, την πάπρικα, λίγο αλάτι και μαγειρεύετε για 5′. προσθέτετε τις γαρίδες, τα μύδια και σιγοβράζετε για 5′-6′. Ετοιμάζετε τη σπαγγετίνη σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού κρατώντας ένα φλιτζάνια από το ζωμό. προσθέτετε το ζωμό και τη σπαγγετίνη στα θαλασσινά και ανακατεύετε. Σερβίρετε γαρνίροντας με την ψιλοκομμένη ρόκα.