Στραπατσάδα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Στραπατσάδα

Υλικά

  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 1/3 ποτηριού του νερού ελαιόλαδο
  • 100 γραμμάρια φέτα
  • 3 ώριμες ντομάτες (450 γραμμάρια)
  • 5 αυγά
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τσιγαρίζουμε καλά στο λάδι το κρεμμύδι, που το έχουμε ψιλοκόψει. Ρίχνουμε τις ντομάτες, και αυτές ψιλοκομμένες, και τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά. Χτυπάμε τα αυγά με αλάτι και πιπέρι.
  2. Κόβουμε τη φέτα κομματάκια. Τα ρίχνουμε όλα μαζί στο τηγάνι και τα γυρνάμε με μια ξύλινη κουτάλα να τηγανιστούν από όλες τις πλευρές.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης