Στραπατσάδα
Υλικά
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1/3 ποτηριού του νερού ελαιόλαδο
- 100 γραμμάρια φέτα
- 3 ώριμες ντομάτες (450 γραμμάρια)
- 5 αυγά
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Τσιγαρίζουμε καλά στο λάδι το κρεμμύδι, που το έχουμε ψιλοκόψει. Ρίχνουμε τις ντομάτες, και αυτές ψιλοκομμένες, και τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά. Χτυπάμε τα αυγά με αλάτι και πιπέρι.
- Κόβουμε τη φέτα κομματάκια. Τα ρίχνουμε όλα μαζί στο τηγάνι και τα γυρνάμε με μια ξύλινη κουτάλα να τηγανιστούν από όλες τις πλευρές.