Συκωτάκια πουλιών μέ ρύζι
Υλικά
- 2–3 κουταλιές σούπας βούτυρο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 κιλό συκωτάκια πουλιών
- 2 φλυτζάνια ρύζι για πιλάφι
- 1 κύβο ζωμό κότας
- 3 1/2 φλυτζάνια ζεστό νερό
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το βούτυρο στη χύτρα και σοτάρετε το κρεμμύδι και τα ψιλοκομμένα συκωτάκια πουλιών. Προσθέτετε το ρύζι και το σοτάρετε και αυτό για λίγα λεπτά. Ρίχνετε το νερό σιγά-σιγά ώστε να μη σταματήσει ο βρασμός και τον κύβο. Κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύετε το φαγητό για 10 λεπτά.