Ταλιατέλες πράσινες με γαρίδες
για 4 άτομα
Υλικά
- 800 γραμμάρια γαρίδες φρέσκες, καθαρισμένες
- 400 γραμμάρια πράσινες ταλιατέλες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- 400 γραμμάρια ντοματάκια ξεφλουδισμένα χοντροκομμένα
- 2–3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (φρέσκα και ξηρά)
- λίγο ταμπάσκο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
- Βράζετε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τις στραγγίζετε. Στο μεταξύ ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε τα κρεμμύδια και το σκορδο. Προσθέτετε κατόπιν τις γαρίδες και συνεχίζετε το σοτάρισμα. Προσθέτετε τις ντομάτες με το ταμπασκο, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε τη σάλτσα με τις ταλιατέλες.