Τας κεμπάπ με αρακά
Υλικά
- 1 κιλό αρνί
- 1/2 κιλό αρακά
- 1/2 φλιτζάνια λάδι
- 3 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- 2 πατάτες κομμένες σε κύβους
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένετε το κρέας, το κόβετε σε μικρές μερίδες, τις στραγγίζετε και τις πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Σοτάρετε το κρέας σε κατσαρόλα με το λάδι, ώσπου να ροδίσει καλά. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και συνεχίζετε το σοτάρισμα, ανακατεύονται κατά διαστήματα. Ρίχνετε λίγο νερό, σκεπάζετε την κατσαρόλα και τα σιγοβράζετε, χωρίς να ξεσκεπάσετε την κατσαρόλα. Προσθέτετε τον αρακά, τις πατάτες, λίγο αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και αφήνετε να βράσουν για μισή ώρα, μέχρι να μείνουν με λίγη σάλτσα.