Μουσκεύετε την ψίχα του ψωμιού μέσα σε γάλα και την στίβετε πολύ καλά. Ανακατεύετε μέσα σε λεκάνη όλα τα υλικά των κεφτέδων και αφήνετε το μείγμα να σταθεί καμιά ώρα.
Καθαρίζετε 1 κιλό κρεμμύδια, τα κόβετε σε λεπτές φέτες και τα αχνίζετε σε κατσαρόλα με λίγο λάδι, αλάτι και ένα κουταλιές γλυκού κόκκινο πιπέρι. Τα αφήνετε στην φωτιά για 8-10. Απλώνετε αυτά τα κρεμμύδια μέσα σε ένα ταψάκι. Ετοιμάζετε τους κεφτέδες, σε σχέδιο και μέγεθος όπως για τηγανητούς, τους αλευρώνετε και τους τοποθετήτε, πάνω στα κρεμμύδια, στο ταψί. Προσθέτετε 2-3 φύλλα δάφνης, μαύρο πιπέρι και τους ψήνετε στον φούρνο για 45-50′. Προσθέτετε αν χρειαστεί και λίγο νεράκι ή κρασάκι, όσο ψήνονται στον φούρνο.