Ζυμώστε τον κιμά με μια χούφτα πεκορίνο, τα αυγά, το σκόρδο, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και το ψωμί (στραγγισμένο) και πλάστε κεφτεδάκια. Βράστε την κότα με το καρότο, το κρεμμύδι, το σέλινο, τις ντοματούλες και τα μισά κεφτεδάκια. Σοτάρετε το άλλο κρεμμύδι σ’ ένα τηγάνι με ένα κομματάκι λαρδί. Ψιλοκόψτε το λουκάνικο και το μαϊντανό και βάλτε τα στο τηγάνι μαζί με μια κουταλιές σούπας πελτέ αραιωμένο και τα υπόλοιπα κεφτεδάκια. Σκεπάστε το σκεύος και σιγοβράστε τα για 25 λεπτά. Βγάλτε τα κόκαλα από την κότα, ψιλοκόψτε το ψαχνό και διατηρήστε το ζεστό μαζί με τα βραστά κεφτεδάκια. Βράστε το ρύζι στο ζωμό της κότας, στραγγίστε το και βάλτε το σ’ ένα μπολ με άφθονο πεκορίνο. Λαδώστε ένα πυρέξ και πασπαλίστε το με φρυγανιά. Βάλτε μια στρώση ρύζι, ψαχνό κότας, βραστά κεφτεδάκια και φέτες αγελαδινού τυριού. Βάλτε μια δεύτερη στρώση κεφτεδάκια με σάλτσα, φέτες αβγού και πρόβολα και σκεπάστε τη με ρύζι ανακατωμένο με ψαχνό κότας, πεκορίνο, αλάτι και πιπέρι. Ψήστε το Τεμπάλ στους 200°C, για 10 λεπτά.