Τομ εντ Τζέρι ζεστό κοκτέιλ
Υλικά
- 1 αυγό
- 2 εκ. λίτρου ρούμι
- 1 εκ. λίτρου κονιάκ
- 1 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
- 3 πρέζες πιπέρι
- 3 πρέζες κανέλα
- Μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
- Ξεχωρίζουμε το ασπράδι από τον κρόκο του αβγού. Ανακατεύουμε τον κρόκο με το ρούμι, τη ζάχαρη και τα μυρωδικά. Προσθέτουμε και το ασπράδι χτυπημένο σε μαρέγκα. Τα ρίχνουμε σ’ ένα μεγάλο φλιτζ Γεμίζουμε με βραστό νερό. Ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το κονιάκ. Πασπαλίζουμε με τριμμένο μοσχοκάρυδο.