Τορτελίνια με μανιτάρια και λευκή σάλτσα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Τορτελίνια με μανιτάρια και λευκή σάλτσα

Υλικά

  • 80 γραμμάρια βούτυρο
  • 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 750 γραμμάρια μανιτάρια πλευρότους σε κομματάκια
  • 1/2 φλιτζάνια λευκό ξηρό κρασί
  • 300ml κρέμα γάλακτος
  • 1/3 φλιτζάνια φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 750 γραμμάρια φρέσκα τορτελίνια

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το βούτυρο σ’ ένα μεγάλο τηγάνι. Σοτάρετε τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε τα μανιτάρια και το κρασί και αφήστε τα να βράσουν για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίξτε την κρέμα και αφήστε τη να βράσει για 5 λεπτά μέχρι να πηχτώσει. Τέλος, προσθέστε το μαϊντανό.
  2. Στο μεταξύ, βράστε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν και στραγγιστέ τα. Σερβίρετε, περιχύνοντας τα με τη σάλτσα.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης