Τορτελίνια τυριών με σολομό
Υλικά
- 400 γραμμάριατορτελίνια με τυρί
- 2 κουταλιές σούπας λάδι
- 100 γραμμάρια σολομό κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 φλιτζάνια του τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1/2 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί
- 1 κύβο κότας
- 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 1 κόκκινη ξερή, καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το σκόρδο σε μια κατσαρόλα. Προσθέτετε την πιπεριά και σβήνετε με το κρασί. Χαμηλώνετε τη φωτιά και ρίχνετε τον κύβο. Προσθέτετε το σολομό και το μισό μαϊντανό μετά από 2′-3′. Τα αφήνετε να βράσουν για 1 ‘-2’, σβήνετε τη φωτιά και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και τον υπόλοιπο μαϊντανό. Μόλις πάρουν μια ελαφριά βράση, τα απομακρύνετε από τη φωτιά. Βράζετε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Περιχύνετε με τη σάλτσα, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε αμέσως.