Τοτόπος Τσιπς Τορτίγιας
50 τσιπς
Υλικά
- 6–7 τορτίγιες
- 2 κ. γλυκού αλάτι διαλυμένο σε ½ φλιτζάνια νερό
- 1/2 φλιτζάνια λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Με κοφτερό μαχαίρι κόβετε κάθε τορτίγια σε 8-9 τριγωνάκια. Αλείφετε κάθε τριγωνάκι με αλατόνερο και τα τηγανίζετε λίγο λίγο σε καυτό λάδι μέχρι να χρυσίσουν και να γίνουν κριτσανιστά. Απλώνετε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια κλείνετε αεροστεγώς σε τάπερ για να κρατηθούν φρέσκα αρκετές μέρες.