Τούρτα σορμπέ Φραμπουάζ
ΓΙΑ ΦΟΡΜΑ 22 εκ
Υλικά
- .
- 1 1/2 φλιτζάνια θρυμματισμένα μπισκότα βανίλιας
- 1/4 φλιτζάνια βούτυρο, λιωμένο
- 1 1/4 φλιτζάνια σορμπέ γλυκολέμονο, μαλακό
- 1 1/4 φλιτζάνια σορμπέ φραμπουάζ, μαλακό
- 1 1/4 φλιτζάνια σορμπέ πορτοκάλι,
- Μαλακό φραμπουάζ για γαρνίρισμα (στα μεγάλα σούπερ-μάρκετ θα τα βρείτε)
Εκτέλεση
- Σε μπολ ανακατεύετε τα μπισκότα και το βούτυρο. Πιέζετε το μείγμα στον πάτο μιας φόρμας 22 εκ. με κούμπωμα. Απλώνετε εναλλάξ τα σορμπέ. Βάζετε το γλυκό στην κατάψυξη για 30` λεπτά.
- Ανοίγετε το κούμπωμα για να ξεκολλήσουν τα τοιχώματα και γαρνίρετε το γλυκό με φραμπουάζ.