Τούρτα σορμπέ Φραμπουάζ

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Τούρτα σορμπέ Φραμπουάζ

ΓΙΑ ΦΟΡΜΑ 22 εκ

Υλικά

  • .
  • 1 1/2 φλιτζάνια θρυμματισμένα μπισκότα βανίλιας
  • 1/4 φλιτζάνια βούτυρο, λιωμένο
  • 1 1/4 φλιτζάνια σορμπέ γλυκολέμονο, μαλακό
  • 1 1/4 φλιτζάνια σορμπέ φραμπουάζ, μαλακό
  • 1 1/4 φλιτζάνια σορμπέ πορτοκάλι,
  • Μαλακό φραμπουάζ για γαρνίρισμα (στα μεγάλα σούπερ-μάρκετ θα τα βρείτε)

Εκτέλεση

  1. Σε μπολ ανακατεύετε τα μπισκότα και το βούτυρο. Πιέζετε το μείγμα στον πάτο μιας φόρμας 22 εκ. με κούμπωμα. Απλώνετε εναλλάξ τα σορμπέ. Βάζετε το γλυκό στην κατάψυξη για 30` λεπτά.
  2. Ανοίγετε το κούμπωμα για να ξεκολλήσουν τα τοιχώματα και γαρνίρετε το γλυκό με φραμπουάζ.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης