Τυροκαυτερή
Υλικά
- 600 γραμμάρια τυρί φέτα
- 200 γραμμάρια ανθότυρο
- 3 πιπεριές καυτερές
- 1/2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές σούπας ξίδι
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Πλένετε τις πιπεριές, τις κόβετε στα δύο και αφαιρείτε τους σπόρους. Τις βάζετε στο μπλέντερ μαζί με λίγο λάδι, το ξίδι και τις πολτοποιείτε.
- Ρίχνετε στο μπολ του μίξερ τα τυριά, προσθέτετε το υπόλοιπο λάδι, τις πολτοποιημένες πιπεριές και τα χτυπάτε, μέχρι να γίνει ενιαίο το μείγμα. Το βάζετε σε μπολ και σερβίρετε.