Βάφλες γλυκές Βασική ζύμη

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Βάφλες γλυκές Βασική ζύμη

Υλικά

  • 250 γραμμάρια Μαργαρίνη ή βούτυρο
  • 200 γραμμάρια Ζάχαρη
  • 2 πακετάκια βανίλιας
  • 5 Αυγά
  • 400 γραμμάρια Αλεύρι
  • 2 κουταλιές γλυκού Μπέικιν πάουντερ
  • 350400ml Γάλα

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε το βούτυρο ή μαργαρίνη έτσι ώστε να γίνει αφρός. Προσθέστε τη ζάχαρη, τις βανίλιες και τα αυγά και ανακατέψτε τα.
  2. Ανακατέψτε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Ανακατεύοντας σταθερά προσθέτετε το γάλα με δόσεις. Ανακατεύετε κάθε 2 – 3 λεπτά με το μίξερ στην υψηλότερη βαθμίδα.
  3. Τη βασική ζύμη μπορείτε είτε να τη χρησιμοποιήσετε κατευθείαν είτε να την εμπλουτίσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply