Βάφλες με ζαμπόν
Υλικά
- 250 γραμμάρια Αλεύρι
- 1/2 κουταλιές γλυκού Μπέικιν πάουντερ
- 70 γραμμάρια Βούτυρο
- 400 ml Γάλα ή νερό
- 1/2 κουταλιές γλυκού αλάτι
- 1 Κρεμμύδι τριμμένο
- 1 φλ. κασέρι τριμμένο
- 100 γραμμάρια ζαμπόν (κομμένα σε κύβους]
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε το βούτυρο ώστε να γίνει αφρός. Ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέστε με δόσεις το γάλα ανακατεύοντας σταθερά. Τελευταία προσθέστε τα κρεμμύδι, το ζαμπόν, και τέλος το κασέρι. Ανακατεύετε κάθε 2 – 3 λεπτά με το μίξερ στην υψηλότερη βαθμίδα.