Βολοβάν με λαχανικά
Υλικά
- 16 μέτρια βολ ο βαν ψημένα
- 300 γραμμάρια αρακά
- 2 καρότα κομμένα σε κυβάκια
- 150 γραμμάρια ρεγκάτο κομμένο σε κυβάκια
- 2 φλιτζάνια μπεσαμέλ (έτοιμη ή σπιτική)
- 100 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
- Βράζετε τον αρακά και το καρότα 15′ και τα στραγγίζετε καλά. Τα ανακατεύετε με την μπεσαμέλ, το τυρί και το ζαμπόν και αλατοπιπερώνετε. Γεμίζετε με το μείγμα τα βολ ο βαν και τα ψήνετε 8′-10′ περίπου.