Ζελέ με τυρί
Υλικά
- 1 κουτί ζελέ λεμόνι
- 1 2 φλιτζάνια τσαγιούχυμό λεμονιού και λίγο ξύσμα
- 2 αυγά
- 250 γραμμάρια Τυρί σε κρέμα
Εκτέλεση
- Ετοιμάζετε το ζελέ όπως περιγράφουν οι οδηγίες του κουτιού, όμως αντί για κρύο νερό βάζετε 1/2 φλιτζάνια χυμό λεμονιού. Χτυπάτε στο μίξερ το τυρί, το ξύσμα και τους κρόκους των αβγών, προσθέτοντάς το περιεχόμενο του μίξερ στο ζελέ. Στο τέλος, φτιάχνετε σφικτή μαρέγκα με τα ασπράδια και την ανακατεύετε και αυτήν απαλά με κουτάλι στο μείγμα του ζελέ. Αφού πήξει, σερβίρετε σε μπολ και διατηρείτε το μείγμα στο ψυγείο.