Ζεστή Σαλάτα με Αντίδια και Πατάτα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ζεστή Σαλάτα με Αντίδια και Πατάτα

Υλικά

  • 30 μικρές φρέσκες πατάτες
  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 150 γραμμάρια ρόκα
  • 300 γραμμάρια αντίδια
  • 1 κουταλιές σούπας αρωματικό ξίδι
  • 1 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • 10 κόκκινα ραπανάκια σε φέτες
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Κόψτε τις πατάτες σε φέτες 5 χιλ. Σωτάρετε με το λάδι τις πατάτες και το σκόρδο ανακατώνοντας ώσπου να μαλακώσουν και να ροδίσουν. Στραγγίστε τις πατάτες πάνω σε απορροφητικό χαρτί, Βάλτε στο ίδιο τηγάνι τη ρόκα και τα αντίδια και γυρίστε τα μέχρι να μαραθούν, Προσθέστε τις πατάτες, το ξίδι και τη μουστάρδα και ανακατώστε τα ώσπου να ζεσταθούν. Ανακατώστε τα ραπανάκια και το κρεμμυδάκι και σερβίρετε αμέσως.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης