Ζεστή Σαλάτα με Αντίδια και Πατάτα
Υλικά
- 30 μικρές φρέσκες πατάτες
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 150 γραμμάρια ρόκα
- 300 γραμμάρια αντίδια
- 1 κουταλιές σούπας αρωματικό ξίδι
- 1 κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 10 κόκκινα ραπανάκια σε φέτες
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Κόψτε τις πατάτες σε φέτες 5 χιλ. Σωτάρετε με το λάδι τις πατάτες και το σκόρδο ανακατώνοντας ώσπου να μαλακώσουν και να ροδίσουν. Στραγγίστε τις πατάτες πάνω σε απορροφητικό χαρτί, Βάλτε στο ίδιο τηγάνι τη ρόκα και τα αντίδια και γυρίστε τα μέχρι να μαραθούν, Προσθέστε τις πατάτες, το ξίδι και τη μουστάρδα και ανακατώστε τα ώσπου να ζεσταθούν. Ανακατώστε τα ραπανάκια και το κρεμμυδάκι και σερβίρετε αμέσως.