Ζεστό σάντουιτς με γαλοπούλα, ντομάτα τυρί ένταμ
Υλικά
- 300 γραμμάρια τυρί ένταμ σε φέτες
- 60 γραμμάρια βούτυρο
- 4 μικρές μπαγκέτες
- 200 γραμμάρια γαλοπούλα βραστή σε φέτες
- 2 ντομάτες κομμένες σε λεπτές ροδέλες
- 5–6 ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες σε ροδέλες
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- λίγη ρίγανη
- λίγη μουστάρδα
Εκτέλεση
- Κόβετε εγκάρσια κάθε μπαγκέτα και αλείφετε τις κομμένες πλευρές με βούτυρο και λίγη μουστάρδα. Μοιράζετε στις μισές μπαγκέτες φέτες τυρί και κατόπιν φέτες γαλοπούλας, ελιές, πάλι ένταμ και από πάνω τις ντομάτες. Πασπαλίζετε με ρίγανη και αλατοπίπερο. Σκεπάζετε με τις υπόλοιπες μπαγκέτες δίνοντας τους το αρχικό σχήμα. Ψήνετε στο φούρνο
- στους 180°C 10′ μέχρι να λιώσει το τυρί. Κόβετε σε χοντρές φέτες και σερβίρετε.