Ζύμη για τηγάνι χυλός

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ζύμη για τηγάνι χυλός

Υλικά

  • 1 φλιτζάνια αλεύρι
  • 1 κουταλιές γλυκού (κοφτό) αλάτι
  • 2 αυγά
  • 2 κουταλιές σούπας λάδι
  • 3/4 φλιτζάνια μπύρα

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε τα αυγά με το αλάτι, με το λάδι και με 4 κουταλιές σούπας μπίρα. Προσθέτετε το αλεύρι και την υπόλοιπη μπίρα μέχρι να γίνει χυλός. Αφήνετε το χυλό να μείνει επί 1/2 το λιγότερο ώρα και κατόπιν τον χρησιμοποιείτε.

Σημ: Αντικαθιστάτε τη μπύρα με νερό χλιαρό. Με τη μπύρα όμως ο χυλός γίνεται καλύτερος.

  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης