Ζύμη για τηγάνι χυλός
Υλικά
- 1 φλιτζάνια αλεύρι
- 1 κουταλιές γλυκού (κοφτό) αλάτι
- 2 αυγά
- 2 κουταλιές σούπας λάδι
- 3/4 φλιτζάνια μπύρα
Εκτέλεση
- Χτυπάτε τα αυγά με το αλάτι, με το λάδι και με 4 κουταλιές σούπας μπίρα. Προσθέτετε το αλεύρι και την υπόλοιπη μπίρα μέχρι να γίνει χυλός. Αφήνετε το χυλό να μείνει επί 1/2 το λιγότερο ώρα και κατόπιν τον χρησιμοποιείτε.
Σημ: Αντικαθιστάτε τη μπύρα με νερό χλιαρό. Με τη μπύρα όμως ο χυλός γίνεται καλύτερος.