Ζύμη με κιμά
Υλικά
- Ανάλογη ποσότητα κιμά καβουρντισμένο
- λάδι για το τηγάνισμα
- Έτοιμη ζύμη σφολιάτας.
Εκτέλεση
- Κόβετε τη ζύμη σφολιάτας σε μικρά μπαλάκια σε μέγεθος κάστανου και τα ανοίγετε στρογγυλά με τον πλάστη. Βάζετε στο κέντρο κάθε κύκλου μια κουταλιές σούπας κιμά καβουρντισμένο, μετά ενώνετε τις άκρες των φύλλων έτσι που να κλειστεί μέσα ο κιμάς καλά. Τηγανιστέ τους μέσα σε μπόλικο καυτό λάδι και με τρυπητή κουτάλα βγάλτε τους και τοποθετήστε τους πάνω σε στρατσόχαρτο να στραγγίσουν. Σερβίρονται ζεστοί. Μπορείτε να τα ψήσετε και στο φούρνο.