Λαυράκι στο φούρνο ψημένο σε αλουμινόχαρτο
Προετοιμασία
20
Ψήσιμο
40
Μερίδες
6
Δυσκολία
Μεσαία
Θερμίδες
295
Λαυράκι στο φούρνο ψημένο σε αλουμινόχαρτο. Με λίγη προσοχή και ακολουθώντας τις οδηγίες μας, θα καταφέρετε να χαρίσετε νέες γευστικές ...
Εκτέλεση
1
Προετοιμασία:
2
Πλύνετε καλά και κόψτε κομμάτια κομμένα κατά μήκος της κοιλιάς.
3
Κόψτε τα 2 κρεμύδια σε κομμάτια και τα ψιλοκόβετε.
4
Κόβουμε τις ντομάτες κομμένες σε ροδέλες.
5
Καλύψτε το ταψί με αλουμινόχαρτο και τοποθετείστε στο σύνολό τους τα κρεμμύδια.
6
Πασπαλίστε με τα χόρτα
7
Κάθε κομμάτι του λαβρακιού το τρίβουμε με αλάτι και πιπέρι και πασπαλιζουμε με λίγο χυμό λεμονιού και με ελαιόλαδο.
8
Βάζετε τα φιλέτα σε ένα στρώμα από κρεμμύδια στο ταψί με τη φλούδα από πάνω.
9
Βάλτε στο ψάρι δαχτυλίδια ντομάτας στην διαδικασία μαγειρέματος.
10
Με το χυμό τους δεν επιτρέπουν να στεγνώσει το ψάρι.
11
Βάλτε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά.
12
Παίρνουμε ένα λαβράκι ψημένο σε αλουμινόχαρτο από το φούρνο.
13
Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε το καθένα σε ένα πιάτο.
14
Λαβράκι ψητό σε αλουμινόχαρτο έτοιμο!
15
Απολαύστε το γεύμα σας!
Σημειώσεις & Συμβουλές
Προσοχή στο τρόπο που θα κάνετε το τύλιγμα στο αλουμινόχαρτο!
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!
Προσθήκη Σχολίου