Υλικά
- Τρία ματσάκια τσουκνίδα
- Γύρω στο μισό κιλό σπανάκι μονόφυλλα
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 κιλό αρνάκι το προτιμώ με κόκκαλο
- νεράκι πολύ λίγο γιατί βγάζει και το σπανάκι και η τσουκνίδα
- αλάτι πιπέρι
- λίγο κανέλα
- 1 λεμόνι
Εκτέλεση
- Από βραδύς έχουμε το αρνάκι στο ξύδι και στο λεμόνι για να φύγει η μυρωδιά του.
- Βράζουμε λίγο το αρνάκι ελαφρώς.
- Μετά καθαρίζουμε την τσουκνίδα τη φούντα μπροστά τη βάζουμε όλη.
- Καθαρίζουμε πλένουμε σπανάκι, κρεμμυδάκι αχνίζουμε ψιλοκομμένα στο μπλέντερ μετά ρίχνουμε τσουκνίδα ζωντανή όχι βρασμένη να φύγει το ζουμί της.
- Ρίχνουμε πιπέρι, αλάτι πολύ λίγο κανέλα και το βράζουμε αν θέλουμε στην κατσαρόλα αν θέλουμε στο φούρνο…
εύκολο και γρήγορο να το κάνετε
- Prep Time: 25 mins
- Cook Time: 45 mins
- Category: Κύριο Πιάτο
- Method: Βράσιμο
- Cuisine: Έλληνική