Υλικά
- 4 αυγά
- 1/2 κιλό ώριμες ντομάτες
- 1/2 φλιτζάνια βούτυρο ή λάδι
- 1/2 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
- Λιώστε καλά στο μπλέντερ τις ντομάτες. Βάλτε στη φωτιά το τηγάνι με το βούτυρο ή το λάδι και, όταν κάψει, ρίξτε μέσα τις ντομάτες, αλατοπίπερο, μισό κουταλιές γλυκού ζάχαρη και τις αφήνετε να βράσουν. Όταν πιουν τα υγρά τους, ρίξτε μέσα τα αυγά, αφού πρώτα τα σπάσετε σε μπολ και τα χτυπήσετε λίγο με σύρμα. Ρίξτε ακόμη λίγο αλατοπίπερο και ανακατεύετε συνεχώς, ώσπου να ψηθούν τα αυγά.
- Prep Time: 5 mins
- Cook Time: 5 mins
- Category: Ορεκτικό
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Ελληνική
Διατροφικά Στοιχεία
- Calories: 245
Keywords: Αυγά, ντομάτα, καγιάνας