Υλικά
- 1 κιλό κιμάς
- 2–3 φρυγανιές μουσκεμένες σε γάλα
- σκόρδο ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- φρυγανιά τριμμένη
- 3–4 αυγά
Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε καλά τον κιμά με την μουσκεμένη φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο ψιλοκομμένο και πλάθουμε μπιφτέκια όσο ένα πιατάκι του καφέ, τα κάνουμε πλατιά και βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο.
- Βάζουμε στο τηγάνι αρκετό λάδι να κάψει καλά.
- Παίρνουμε ένα ένα μπιφτέκι, το βουτάμε στην τριμμένη φρυγανιά, μετά στο χτυπημένο αυγό και τηγανίζουμε, ωσότου τελειώσουν όλα τα μπιφτέκια.
- Prep Time: 20 mins
- Cook Time: 10 mins
- Category: Κύριο Πιάτο
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Ελληνική
Keywords: Μπιφτέκια, σμυρνεικα,