Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μπιφτέκια τηγανιτά

Σε αυτήν τη συνταγή , θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε μπιφτέκια τηγανιτά σε λίγα βήματα.

  • Total Time: 35 mins
  • Yield: 6

Υλικά

  • 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 3 φρυγανιές
  • 1 φλιτζάνια γάλα
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
  • 1 ντομάτα ξεφλουδισμένη
  • 1 φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη
  • 3 αυγά
  • Λάδι για το τηγάνισμα
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βάζετε σε μια λεκάνη το γάλα, τις φρυγανιές και τις μουσκεύετε. Τις στύβετε καλά και τις ρίχνετε σε μια λεκάνη μαζί με τον κιμά. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, το σκόρδο, την ντομάτα τριμμένη, τα ζυμώνετε και πλάθετε το μείγμα σε λεπτό μπιφτέκια. Χτυπάτε τα αυγά και τα βάζετε σε ένα μπολ. Παίρνετε ένα ένα τα μπιφτέκια, τα βουτάτε στο αυγό και μετά στη φρυγανιά. Βάζετε ένα τηγάνι με λάδι να ζεσταθεί και τα τηγανίζετε. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα, ώστε να στραγγίξουν, και τα σερβίρετε σε πιατέλα.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 20 mins
  • Cook Time: 15 mins
  • Category: Κύριο Πιάτο
  • Method: Ψήσιμο
  • Cuisine: Ελληνική

Διατροφικά Στοιχεία

  • Calories: 254

Keywords: Μπιφτέκια, μοσχάρι, κιμάς,