Η συνταγή αυτή για τις μπουκιές, είναι σχετικά απλή και εύκολη και το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και με λίγη προσοχή θα καταφέρετε να πετύχετε την συνταγή που σας προτείνουμε. Καλή επιτυχία!
Total Time:50 mins
Yield:2
Υλικά
2 μεγάλες έτοιμες βάσεις πίτσας
150 γραμμάρια σαλάμι σε λεπτές φέτες
200 γραμμάρια τυρί να λιώνει (κασέρι,ένταμ, τσένταρ, Γκούντα, ρεγκάτο)
1 κουταλιές σούπας αλάτι χοντρό
1 κουταλιές γλυκού πιπέρι σε κόκκους
1 κουταλιές σούπας φυλλαράκια θυμάρι
2–3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζετε τη μία βάση της πίτσας σε στρογγυλό ταψάκι.
Σκεπάζετε την επιφάνεια με το μισό σαλάμι.
Κόβετε σε πολύ λεπτές φέτες το τυρί ή το τρίβετε στον τρίφτη. Το σκορπάτε επάνω στο σαλάμι.
Σκεπάζετε το τυρί με το υπόλοιπο σαλάμι και βάζετε πάνω τη δεύτερη βάση της πίτσας.
Πιέζετε με τις παλάμες σας προς τα κάτω τις δύο βάσεις.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
Πασπαλίζετε την επιφάνεια με το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι και αλείφετε με το ελαιόλαδο.
Ψήνετε στον φούρνο για 30-35 λεπτά να ροδίσει η επιφάνεια.