Υλικά
- 4 μεγάλα φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρος,πέρκα, γλώσσα,κλπ)
- 400 γραμμάρια πράσα καθαρισμένα σε χοντρές φέτες
- 1/2 φλιτζάνια ελαιόλαδο περίπου
- 1 ντομάτα τριμμένη
- 1 ρίζα φινόκιο ή σέλινο σε φετάκια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 1 λεμόνι ο χυμός
- αλατοπίπερο
- μαϊντανός
Εκτέλεση
- Σε πλατιά αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρουμε στο λάδι το σέλινο,τα κρεμμύδια και τα πράσα. Προσθέτουμε την ντομάτα και αλατοπίπερο. Όταν μαραθούν τα μεταφέρουμε σε πυρέξ. Βάζουμε ανάμεσα τους τα κομμάτια του ψαριού, πασπαλίζουμε με μαϊντανό, ρίχνουμε και τον χυμό λεμονιού και ψήνουμε στον φούρνο για 30 λεπτά στους 180`. Σερβίρουμε με μπρόκολο ή κουνουπίδι σαλάτα.
- Prep Time: 10 mins
- Cook Time: 30 mins
- Category: Κύριο Πιάτο
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Αμερικάνικη
Διατροφικά Στοιχεία
- Calories: 210
Keywords: Δίαιτα, ψάρι, πράσα, Χούμπλικ