Print
- 2 ντομάτες μέτριες
- 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
- 1/2 πιπεριά πράσινη
- 6–8 ελιές
- 1/2 αγγούρι
- 100 γραμμάρια φέτα
- ρίγανη
- 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιές γλυκού ξίδι
- Κόβουμε την ντομάτα σε κομμάτια.
- Από πάνω βάζουμε, κομμένα κι αυτά σε κομμάτια, το κρεμμύδι, την πιπεριά, το αγγούρι και στο τέλος τη φέτα.
- Προσθέτουμε τις ελιές.
- Τη ρίγανη, το αλάτι, το ελαιόλαδο και το ξίδι (προαιρετικά) τα βάζουμε στο τέλος, λίγο πριν σερβίρουμε τη σαλάτα.
- Author: Aggela
- Prep Time: 2 mins
- Cook Time: 1 min
- Category: Ορεκτικό
- Method: Ανάμειξη
- Cuisine: Ελληνική