Ετοιμάζετε έναν καφέ στιγμής με τον καφέ και το νερό.
Χτυπάτε την σαντιγί στη γρήγορη ταχύτητα του μίξερ να αφρστέψει. Χαμηλώνετε την ταχύτητα και προσθέτετε σταδιακά το γάλα. τη ζάχαρη και το λικέρ, συνεχίζοντας για 5 λεπτά ακόμη. Το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Όταν θέλετε να σερβίρετε, χτυπάτε στο πολυμίξερ τις φρυγανιές με τη ζάχαρη και το κακάο να γίνουν σαν χοντρή άμμος.Ύστερα μοιράζετε το 1/3 της κρέμας σε τέσσερα ποτηράκια. Από πάνω κάνετε από μία στρώση σοκολατένιας γαλέτας και τη ραντίζετε με λίγο καφέ.
Συνεχίζετε με μία ακόμη στρώση κρέμας, μια δεύτερη στρώση οπό γαλέτα ραντισμένη με καφέ και μια τελευταία στρώση κρέμας.
Ξύνετε τη σοκολάτα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη και πασπαλίζετε τα ποτήρια.