Φετουτσίνι με Σαλάμι και Λιαστές Ντομάτες. Μια υπέροχη Ιταλική συνταγή για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Total Time:20 mins
Yield:6
Υλικά
400 γραμμάρια φετουτσίνι.
350 γραμμάρια σαλάμι πικάντικο
1 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
290 γραμμάρια λιαστές ντομάτες σε λάδι
415 γραμμάρια ντοματάκια σε κονσέρβα
1 κουταλιές σούπας πελτές ντομάτας
2 κουταλιές σούπας φρέσκια ρίγανη
Εκτέλεση
Βράστε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν και στραγγίστε τα. Σκεπάστε τα για να διατηρηθούν ζεστά. κόψτε το σαλάμι σε κύβους ενός εκατοστού Ζεστάνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το σκόρδο και το σαλάμι μέχρι να ροδίσουν.
Χτυπήστε στο μπλέντερ τις λιαστές ντομάτες μαζί. με το λάδι τους, τα ντομα-τάκια και τον πελτέ, χωρίς όμως να λιώσουν εντελώς. Ρίξτε το μείγμα ντομάτας και τη ρίγανη στο τηγάνι και αφήστε τη σάλτσα να βράσει. Περιχύστε τα ζυμαρικά και σερβίρετε.