Πλένουμε καλά τις φέτες του μοσχαριού. Τις στραγγίζουμε και τις χτυπάμε να πλατύνουν. Στρώνουμε σε ταψάκι τις 8 φέτες του μοσχαριού, τις αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε επάνω στην καθεμιά τους από μια φέτα τυρί και τις σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες 8 φέτες του μοσχαριού. Σχηματίζοντας έτσι 8 φέτες σάντουιτς. Έχουμε χτυπήσει στο μεταξύ τα 4 αυγά. Βουτάμε τα σάντουιτς στα χτυπημένα αυγά, τα περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε γυρίζοντας τα πολλές φορές για να καλοψηθούν. Τα σερβίρουμε σε πιατέλα με φέτες ντομάτα και μαϊντανό, με πατάτες τηγανιτές ή ότι άλλο θέλουμε.