Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

ΦΙΛΕΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Υλικά

  • 16 λεπτές φέτες από τρυφερό μοσχάρι
  • 300 γραμμάρια βούτυρο
  • 8 λεπτές φέτες τυρί γραβιέρα
  • 4 αυγά
  • λίγη τριμμένη φρυγανιά
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε καλά τις φέτες του μοσχαριού. Τις στραγγίζουμε και τις χτυπάμε να πλατύνουν. Στρώνουμε σε ταψάκι τις 8 φέτες του μοσχαριού, τις αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε επάνω στην καθεμιά τους από μια φέτα τυρί και τις σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες 8 φέτες του μοσχαριού. Σχηματίζοντας έτσι 8 φέτες σάντουιτς. Έχουμε χτυπήσει στο μεταξύ τα 4 αυγά. Βουτάμε τα σάντουιτς στα χτυπημένα αυγά, τα περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε γυρίζοντας τα πολλές φορές για να καλοψηθούν. Τα σερβίρουμε σε πιατέλα με φέτες ντομάτα και μαϊντανό, με πατάτες τηγανιτές ή ότι άλλο θέλουμε.
  • Author: Aggela