Πλένετε τις γαρίδες, τις στραγγίζετε, αφαιρείτε το κεφάλι και το κέλυφος. Με μια οδοντογλυφίδα αφαιρείτε το εντεράκι και αφήνετε μόνο την ουρά. Τις πασπαλίζετε με λίγο αλάτι, Βάζετε σε ένα μπολ αλεύρι και τις αλευρώνετε.
Ρίχνετε σε ένα τηγάνι λάδι και, μόλις κάψει, τηγανίζετε τις γαρίδες λίγες λίγες. Τις τοποθετείτε σε μια πιατέλα.
Βάζετε σε μια κατσαρόλα το λάδι, τις ντομάτες τριμμένες, λίγο αλάτι, πιπέρι και τα βράζετε. Προσθέτετε λίγο νερό, το μαϊντανό και αφήνετε να δέσει η σάλτσα. Αφού κρυώσει λίγο, περιχύνετε τις γαρίδες. Πασπαλίζετε με το τυρί και σερβίρετε.