Υλικά
- σαλάτα – καβουριού 170 γραμμάρια
- αγγούρι – 1 μέτριο
- κρεμύδι – 2 τεμ.
- ροκφόρ – ή γκοργκοτζόλα 80 γραμμάρια
- Ελαιόλαδο – 2 φλυτζάνια
- Λεμόνι – 1 σε χυμό
- Μαγιονέζα – 1 κουταλιά
- Μουστάρδα – 1 κουταλάκι του γλυκού
- Ταμπάσκο – 4 σταγόνες
- Πιπέρι – φρεσκοτριμμένο
- Βασιλικός – φυλλαράκια για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και τα βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον. Σερβίρετε, διακοσμώντας τη σαλάτα με φύλλα φρέσκου μαϊντανού.
- Prep Time: 10 mins
- Cook Time: 120 mins
- Category: Ορεκτικό
- Method: Ψυγείο
- Cuisine: Ελληνική
Keywords: Καβουροσαλάτα,