Είναι ένα σουφλέ που εμπνεύστηκα απο τα υλικά που μου αρέσουν και βγήκε πραγματικά πολύ νόστιμο!
Πρώτα έβρασα τις πέννες να τις έχω έτοιμες και μετά έκοψα το κρέας σε μικρά κομάτια και το έβαλα να τσιγαριστεί με την πιπεριά, τα μανιτάρια και το κρεμμύδι.
Αφού έχουν τσιγαριστεί και δεν είναι ωμό το κρέας, χαμηλώνω το μάτι και ρίχνω, την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και τη σκελίδα σκόρδο(προαιρετικό), αφού την έλιωσα στην πρέσα.
Ανακατεύω και προσθέτω τις πέννες, αφήνω τρία λεπτά να τραβήξουν σε χαμηλή φωτιά.
Κλείνω το μάτι ,ρίχνω το μισό κασέρι μέσα, ανακατεύω και το αδειάζω ολο μαζί σε πήλινο η σε οποιοδήποτε ταψάκι.
Πασπαλίζω με το υπόλοιπο κασέρι απο πάνω και αφήνω να ψηθεί για 20 λεπτα.