Print
- 1 κοτόπουλο γύρω στα 1800 γραμμάρια
- 1 δόση γέμιση με μυρωδικά ή με μπέικον (βλέπε σάλτσες)
- 1 κουταλιές σούπας γούστερ σος
- 1 κουταλιές σούπας μέλι
- 2 κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο
- 2 κουταλιές σούπας παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
- 2 κουταλιές σούπας κορν φλέικς θρυμματισμένα στο μπλέντερ
- αλάτι
- πιπέρι κόκκινο
- Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο εσωτερικά και εξωτερικά.
- Ετοιμάζετε τη γέμιση σύμφωνα με τις οδηγίες της βασικής συνταγής.
- Προσθέτετε στην γέμιση την παρμεζάνα, τα κορν φλέικς και λίγο κόκκινο πιπέρι και γεμίζετε με τη γέμιση αυτή το κοτόπουλο.
- Ράβετε το άνοιγμα του κοτόπουλου, το περνάτε στη σούβλα και δένετε τα πόδια.
- Αναμειγνύετε τη γούστερ σος με το μέλι και το λιωμένο βούτυρο και αλείφετε το κοτόπουλο με το μείγμα αυτό και το ψήνετε.
- Author: Aggela
- Prep Time: 15 mins
- Cook Time: 90 mins
- Category: Κύριο Πιάτο
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Ελληνική