Υλικά
- 1/2 κιλό λουκάνικα
- 4 πιπεριές πράσινες, μακρόστενες (κέρατα)
- 4 πιπεριές Φλωρίνης
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 φλιτζάνια κρασί λευκό
- 3 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 300 γραμμάρια χαλούμι
- Αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβετε τα λουκάνικα σε φέτες. Πλένετε τις πιπεριές, αφαιρείτε τους σπόρους, τις κόβετε σε λωρίδες και τις στραγγίζετε. Σοτάρετε σε ένα τηγάνι το κρεμμύδι με το λάδι και προσθέτετε τις πιπεριές. Ανακατεύετε και τα σοτάρετε, μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνετε το λουκάνικο και ανακατεύετε για 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Προσθέτετε το κρασί, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζετε το ανακάτεμα, μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά και να μείνουν με λίγη σάλτσα. Ρίχνετε το μαϊντανό, το τυρί κομμένο σε μικρούς κύβους και ανακατεύετε, ώσπου να μαλακώσει το τυρί. Τα βάζετε σε πιατέλα και σερβίρετε
- Prep Time: 5 mins
- Cook Time: 5 mins
- Category: Ορεκτικό
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Ελληνική
Keywords: λουκάνικα