Υλικά
- 1 κουταλιές γλυκού σιρόπι ζάχαρης
- Μερικά φύλλα μέντας
- 4 εκ. λίτρου ουίσκι μπέρμπον
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ποτήρι το σιρόπι ζάχαρης και μερικά φύλλα φρέσκιας μέντας που τα λιώνουμε με το πίσω μέρος του κουταλιού του κοκτέιλ. Γεμίζουμε το ποτήρι με θρυμματισμένο πάγο. Προσθέτουμε το ουίσκι μπέρμπον. Ανακατεύουμε μέχρι να παγώσει καλά το ποτήρι.
- Διακοσμούμε με μια φέτα λεμονιού και με καλαμάκι.
- Prep Time: 1 min
- Cook Time: 1 min
- Category: Ποτά
- Method: Ανάμειξη
- Cuisine: Αμερικάνικη
Keywords: Μιντ ζουλεπ, mint, zoulep