Κόβετε το κρέας σε μερίδες και το αλευρώνετε. Ζεσταίνετε το βούτυρο στη χύτρα και το σοτάρετε. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι, τη ντομάτα, τον πελτέ, τη ζάχαρη και το νερό. Κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύετε το φαγητό για 25-35 λεπτά.
Ξύνετε ή κόβετε τα κολοκυθάκια, τα αλατίζετε με μπόλικο αλάτι, και τα αφήνετε να μείνουν ώσπου να ψηθεί το κρέας. Ξεπλένετε και στραγγίζετε καλά τα κολοκυθάκια. Ανοίγετε τη χύτρα και τα προσθέτετε μαζί με το δυόσμο. Κλείνετε ξανά τη χύτρα και μαγειρεύετε όλο το φαγητό μαζί, για άλλα 5 λεπτά.