Αλευρώστε το κρέας και τινάξτε το περίσσιο αλεύρι.
Ψεκάστε με λάδι ένα σκεύος και σωτάρετε το κρέας σε δόσεις ώσπου να ροδίσει. Βγάλτε το στην άκρη. Σωτάρετε στο ίδιο σκεύος το πράσο και το σκόρδο, ανακατώνοντας, ώσπου να μαλακώσει το πράσο.
Προσθέστε τις πιπεριές και τα μελιτζανάκια και σωτάρετε ανακατώνοντας ώσπου να μαλακώσουν τα μελιτζανάκια. Προσθέστε το κρασί, τα μανιτάρια και τα κολοκυθάκια και σιγοβράστε τα ξεσκέπαστα, ώσπου να μειωθεί το υγρό στο μισό.
Προσθέστε τα ντοματάκια ψιλοκομμένα με το χυμό τους, τον ντοματοχυμό και τη ρίγανη. Αφήστε να πάρουν βράση. Ψήστε τα σε μέτρια ζεστό φούρνο, ξεσκέπαστα, 20 λεπτά.
Προσθέστε το κρέας και ψήστε τα σκεπασμένα περίπου 45 λεπτά να μαλακώσει το κρέας.