Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μους γιαουρτιού με φραμπουάζ

Μους γιαουρτιού με φραμπουάζ για 6-8 μερίδες

  • Total Time: 10 mins
  • Yield: 6

Υλικά

  • 1 λίτρο στραγγιστό γιαούρτι με λίγα λιπαρά
  • 2 φλιτζάνια φραμπουάζ (κατεψυγμένα η φρέσκα]
  • 4 κουταλιές σούπας άχνη ζάχαρη
  • 2 κουταλιές σούπας λιμοντσέλο
  • φρέσκος δυόσμος για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Κρατάτε λίγα φραμπουάζ για τη διακόσμηση και ψιλοκόβετε τα υπόλοιπα.
  2. Βάζετε σε ένα μπολ το γιαούρτι με τα ψιλοκομμένα φραμπουάζ, την άχνη ζάχαρη και το λιμοντσέλο.
  3. Ανακατεύετε και μοιράζετε το μείγμα σε ποτήρια.
  4. Αφήνετε στο ψυγείο για 1 -2 ώρες πριν σερβίρετε.
  5. Μοιράζετε τα ολόκληρα φραμπουάζ στα ποτήρια με τις μους και γαρνίρετε με τα φύλλα του δυόσμου.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 5 mins
  • Cook Time: 5 mins
  • Category: Επιδόρπιο
  • Method: Ψυγείο
  • Cuisine: Ελληνική