Υλικά
- Αυγά – 5 τεμ.
- Ζάχαρη – 1 κούπα
- Σπορέλαιο – 1 κούπα
- Μπεϊκιν – 1 φακελάκι
- Αλεύρι – 1 1/2 κούπα
- Κακάο – 2 κουταλιές σούπας
- Νερό – 2 1/2 κούπες
- Ζάχαρη – 1 1/2 κούπες
- Μόρφατ – 1 κουτάκι
- Γάλα – ζαχαρούχο 1 κουτάκι
- Σοκολάτα – κουβερτούρα τριμμένη
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το λάδι και ύστερα το αλεύρι με το μπεϊκιν και το κακάο. Αδειάζουμε στο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά. Αφού κρυώσει το παντεσπάνι, χύνουμε το σιρόπι προσεκτικά να μη λασπώσει.
- Χτυπάμε τη μόρφατ με το ζαχαρούχο και περιχύνουμε το γλυκό ομοιόμορφα.
- Τέλος τρίβουμε κουβερτούρα από πάνω πασπαλίζοντας το γλυκό.
- Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας. Καλή επιτυχία!
- Prep Time: 15 mins
- Cook Time: 25 mins
- Category: Γλυκό
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Ελληνική
Διατροφικά Στοιχεία
- Calories: 560
Keywords: Σεράνο, πάστα,