Ετοιμάστε το παντεσπάνι. Χτυπήστε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ, ώσπου να πήξουν και ν’ αφρατέψουν, 20′ περίπου.
Ανακατέψτε το αλεύρι με το κακάο και κοσκινίστε το λίγο, λίγο στο μείγμα των αυγών συνεχίζοντας το χτύπημα σε πολύ χαμηλή ταχύτητα ή ανακατεύοντας απαλά με ένα ξύλινο κουτάλι, ώσπου να ενσωματωθεί.
Ανακατέψτε το νερό με το βούτυρο και ρίξτε το λίγο, λίγο στο μείγμα, ανακατεύοντας απαλά. Αδειάστε το μείγμα σε μια καλά βουτυρωμένη τετράγωνη φόρμα με πλευρά 25 εκ., στρωμένη με βουτυρωμένο λαδόχαρτο και ψήστε το παντεσπάνι στους 180°C, 30′-35′. Αναποδογυρίστε το σε σχάρα, αφαιρέστε το λαδόχαρτο κι αφήστε το να κρυώσει.
Στο μεταξύ, ετοιμάστε το γλάσο. Χωρίστε το τετράγωνο παντεσπάνι σε 5 λωρίδες παράλληλες μεταξύ τους και σε 5 λωρίδες κάθετες στις πρώτες, ώστε να σχηματισθούν 25 τετράγωνα κεκάκια. Χωρίστε κάθε κεκάκι με κοφτερό μαχαίρι, οριζόντια στη μέση και βάλτε 1 κουταλιές σούπας μαρμελάδα ενδιάμεσα. Αραδιαστέ τα επάνω σε σχάρα και περιχύστε τα με γλάσο, ώστε να καλυφθούν ολόγυρα. Πριν στεγνώσει το γλάσο τυλίξτε τα και στο ινδοκάρυδο.