Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Πατάτες Μουστάρδας με Σπανάκι

Μια απλή και νόστιμη συνταγή με πατάτες και σπανάκι.

  • Total Time: 35 mins
  • Yield: 4

Υλικά

  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • λάδι
  • 25 μικρές φρέσκες πατάτες κομμένες στη μέση
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
  • 1 φλιτζάνια ζωμός λαχανικών
  • 2 κουταλάκια καυτερή μουστάρδα
  • 300 γραμμάρια σπανάκι χοντροκομμένο

Εκτέλεση

  1. Σωτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι ανακατώνοντας ώσπου να μαλακώσει.
  2. Προσθέστε τις πατάτες, το σκόρδο, το ζωμό και τη μουστάρδα και σιγοβράστε τα σκεπασμένα περίπου 20 λεπτά ώσπου να μαλακώσουν οι πατάτες.
  3. Προσθέστε και το σπανάκι.
  4. Σιγοβράστε τα σκεπασμένα, ώσπου να μαραθεί το σπανάκι.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 5 mins
  • Cook Time: 30 mins
  • Category: Κύριο Πιάτο
  • Method: Βράσιμο
  • Cuisine: Ελληνική